Sposób przygotowania

Posiekaj listki mięty,chilli zemleć razem z cebulą wszystkie składniki utrzeć w moździerzu z cukrem ,solą i sokiem z cytryny. i wszystko wymieszaj

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    i do ksiegi super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    do czego wykorzystać taką pastę?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    ciekawe musze spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    lubie pasty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    ciekawy smak
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    coraz to nowe przepisy
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajna pasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    aromatyczna pasta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !