Sposób przygotowania

Jabłka obierz, usuń gniazda nasienne, pokrój na cząstki ,włóż do garnka ,zalej wodą i gotuj do miękkości .Kompot przecedzić ,gorące jabłka przetrzyj i wymieszaj z kompotem na średnim ogniu przez około 15 minut.Mus schłodzić do temp. 30 C następnie jak będzie ochłodzony to ubij pianę i gotowe.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    magical66

    przepis mnie zainteresował,lubię mus jabłkowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !