Sposób przygotowania

Jajka ugotować na twardo.Ostudzić w zimnej wodzie i obrać ze skorupek. Filety umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Posypać solą ,świeżo zmielonym pieprzem i słodka papryką.Odstawić na 15-20 minut.W filetach zrobić kieszonki takie aby zmieściło się w nich jajko.W nacięcie wcisnąć ugotowane jajko i spiąć wykałaczką.Na oliwie smażyć mięso po ok. 7 minut z każdej strony.Usmażone przełożyć na talerz i wstawić na ok. 10 minut do nagrzanego piekarnika do 180 stopni.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo dobry pomysł. Nie tylko smaczna potrawa, ale też wizualnie nic jej nie brakuje.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczny obiadek
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    znakomicie to wygląda
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    fajnie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    ciekawa propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    szybko smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !