Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

rolada z boczku faszerowana kiełbasą

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiebłasa
300 g
majeranek
20 g
Sklep Prymat
Sól czosnkowa jodowana Prymat
10 g
papryka czerwona
10 g
olej
10 g
czosnek
2 szt
piperz
5 g
rozmaryn
10 g
boczek
700 surowy bez kości

Przepis i sposób przygotowania na: rolada z boczku faszerowana kiełbasą

boczek przeciąć wpół rozklepać tłuczkiem (zeby był duzy płat) z przypraw zrobić marynatę natrzeć boczek,na boczku ułożyć kiełbasę, boczek zwinąć z w rulon,zawinąć w folię alu piecz w temp 190 , 1 godz

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak