Sposób przygotowania

Porcje ryby posolić, posypać kminkiem, obtoczyć w mące i usmażyć na oleju z dodatkiem masła. Ułożyć na talerzu, skropić sokiem z cytryny, posypać natką pietruszki. Podawać z bagietką lub ziemniakami i surówką sezonową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    A gdzie ta pikantność?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    rybę uwielbiam, no może ten kminek bym opuściła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Kminek jest pikantny?
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata89

    Ale chyba to nie będzie pikantne.
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    dobre
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    na pewno spróbuję
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ryby z kminkiem nie robiłam jeszcze
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    szajba2

    pikantna?
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    tylko bez kminku poproszę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    A ja taką lubię...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zdrowa rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    uwielbiam rybki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ekstra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    a ta jest świetna bo sprawdziłem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    brzmi pysznie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    chętnie wypróbuję
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    i bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !