Sposób przygotowania

Wszystko odsączamy z zalewy i przekładamy na druszlak , łodygę selera kroimy w cienkie paseczki tak samo robimy z porem i w miseczce łączymy wszystkie składniki , dodajemy kolejno estragon , majonez sól, pieprz i mieszamy . Wkładamy do lodówki aby wszystko się przegryzło.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo fajna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !