Sposób przygotowania

Ogórki gruntowe obrać,przeciąć wzdłuż i wydrążyć środki.Mięso mielone wymieszać z jajkiem,dodać posiekane środki ogórków,doprawić sola i pieprzem.Połówki ogórków nadziewać farszem.Na głębokiej patelni rozpuścić masło,podsmażyć ogórki,wlać rosół lub wodę i dusić 15 minut.Następnie sos zagęścić mąką,Dodać musztardę,chwilę poddusić,doprawić do smaku.
Smacznego!

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Nie znałam takiego sposobu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Dla mnie to nowość, smaku ogórków w tej postaci niestety nie znam, a wyglądają niezwykle apetycznie.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    wyglądają apetycznie!!!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Łódeczki , łódeczki płyńcie do Pszczyneczki.....
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    pysznie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    super wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    apetyczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    fajny pomysł :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Superowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    ale fajnie to wymyśliłaś
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    wyglądają bardzo smakowicie
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    smaczne jedzonko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !