Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Dużą garść suszonych podgrzybków zalewamy 1 litrem wrzącej wody. przykrywamy pokrywką i zostawiamy na około godzinę. Do grzybów dodajemy 1 kostkę bulionu grzybowego, łyżkę Warzylionu i gotujemy około 20 minut,


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    i już wiem gdzie poszły pulpeciki. Coraz bardziej żałuję, że nie mam blendera
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    W tej chwili bez blendera to sobie nie wyobrażam gotowania w kuchni, a ten ze stalową końcówką pozwala na miksowanie wrzątku.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    pyszna zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !