Sposób przygotowania

Jajka i cukier zmiksujemy, dodajemy twaróg i rozpuszczoną margarynę. Mieszamy. Stawiamy na małym ogniu i mieszamy do czasu zagotowania. Następnie dodajemy budyń, rozpuszczony z mlekiem. Zagotowujemy, ciągle mieszając, żeby się nie przypaliło. Herbatniki rozkładamy na blaszce, wylewamy masę i przykrywamy herbatnikami. Polewamy polewą. Po przestygnięciu wstawiamy do lodówki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mikrusiak

    wygląda przepysznie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolcia_zip

    Jest smakowity, rozpływa się w ustach! Polecam.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pychotka, wygalda bbb apetycznie...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Moja mama zawsze taki robiła. Jest przepyszny.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    swietny przepis
  • 0
    14589962_10208420256398366_6230213560350416002_o
    Opublikowano

    Wiesława1

    pyszny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !