Sposób przygotowania

2-3 l. wody zagotować, głowy ryb(karp, szczupak, karaś) wrzucić na wrzątek odszumować, dodać kucharka, kilka ziaren ziela angielskiego i pieprzu. Marchew obrać pokroić w kosteczkę dodać do wywaru, gotować około pół godz. wyjąć głowy ryb, zrobić lane kluski. Mięso z głów obrać wrzucić do zupy, doprawić, posypać zieloną pietruszką.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    fajna zupka
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    dobra
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszna mniam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    często mam rybną zupkę...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    ja zawsze taką zupkę podaję z grzankami
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    ja zawsze taką zupkę podaję z grzankami
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammm
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniammm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    swietna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !