Sposób przygotowania

Kapustę pokroić w paski, ogórek w pół plasterki, cebulę w piórka.
Z kurczaka wyjąć kości, a mięso pokroić w paski.

Składniki sosu: olej, musztarda, sól, pieprz, cukier wlać do słoiczka zakręcić i mocno wstrząsnąć kilka razy aby składniki połączyły się.

Na dużych płaskich talerzach rozłożyć kapustę, ogórek, paprykę i cebulę, polać sosem, pośrodku ułożyć kawałki kurczaka.

Podawać z grzankami z ciemnego chleba.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !