Sposób przygotowania

Krok 1 / 18

Podzielić składniki na biszkopt na pół, gdyż z tych składników musimy upiec 2 biszkopty. Przepis podaję na 1 biszkopta, drugiego zrobić tak samo.
Białka oddzielić od żółtek. Białka bić. Dodać cukier. Ubić na gładką i puszystą pianę.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    musi byc smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    przesuper
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pyszne ciasto
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    smaczne ciasteczka to tylko u Pani :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    o mamo, a po co aż tyle proszku do pieczenia ?!
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    @Pyza: jest napisane, że składniki należy podzielić na pół, czyli do jednego biszkopta pójdzie 1,5 łyżeczki proszku, czyli w sam raz.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !