Sposób przygotowania

z podanych składników szybko zagniatamy ciasto trwa to ok 10 min,
dzielimy na pół i wylepiamy spód foremki a drugą część wkładamy do zamrażarki na 15 min
jabłka obieramy trzemy y na grubych oczkach , odczekujemy odciskamy sok , wykładamy na ciasto i posypujemy cynamonem
zamrożone ciasto trzemy na grubych oczkach na jabłka przykrywając je ;)
pieczemy ok 1 h

Komentarze

  • 12
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    najlepiej wybrać jabłka mało soczyste
  • 7
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    można podac ją na ciepło podgrzewając w mikrowelle :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    świetny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    lubię takie ciasta
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    wyglada pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !