Sposób przygotowania

Żelatynę namoczyć w 3 łyżkach zimnej przegotowanej wody .Bulion i syrop od brzoskwiń podgrzać i rozpuścić w nim namoczoną żelatynę . Mięso ułożyć w filiżankach przekładając plasterkami brzoskwini z syropu i gotowanej marchewki . Zalać bulionem z sokiem i żelatyną . Zostawić do ostygnięcia . Wstawić do lodówki by galaretki zakrzepły.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariposas

    Bardzo lubię takie galaretki
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    ciekawe jak smakuje to połączenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnieszka/picola

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !