Sposób przygotowania

Margarynę roztopić i schłodzić. Dodać jajka i mleko i wymieszać. W osobnym naczyniu połączyć ze sobą mąkę, kaszę, proszek, sodę, cukier i kisiel. Do masy płynnej wsypać sypkie produkty i kilka razy zamieszać tak aby były grudki. Foremki do babeczek napełnić masą. Muffinki piec w 180 stopniach przez 25 minut. Przestudzone babeczki polać sosem truskawkowym i posypać perełkami.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Muffinki na kisielu jeszcze nie robiła ale widzę że warto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    jadłem na kisielu chociaż troche inaczej robione:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Fiffi

    ciekawy przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !