Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo .Obieramy przekrawamy na pół. Cebule kroimy w piórka solimy dusimy ręką zeby cebula zmiękła .Pora kroimy w cienkie plasterki .Mieszamy z cebulą .Dodajemy do sosu powstałego z połączenia majonezu z śmietaną . wszystko razem mieszamy .doprawiamy pieprzem . sosem polewamy jajko.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy porem i szczypiorkiem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    bardzo efektowne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    sos porowy? wypróbuję;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !