Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Mąkę pszenną przesiać na stolnicę. Zrobić wgłębienie po środku. Dodać zimną margarynę, cukier, żółtka oraz szczyptę soli. Posiekać wszystkie składniki nożem, a następnie zagnieść ciasto. Uformować w kulę, owinąć folią spożywczą i wstawić na godzinę do lodówki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w życiu nie jadłem tarty. Zastanawiam się jak to możliwe :o)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ja tez nigdy nie jadłam tarty
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Wygląda fantastycznie.... I te przepyszne migdały!!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Robiłam tartę po raz pierwszy w życiu. I jakoś udało się ją zjeść - i to szybko:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Rewelacyjna propozycja na deser!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !