Sposób przygotowania

ugotować fasolę typu jaś
pod koniec gotowania
dodać do niej przecier dokładnie wymieszać
drobno pokroic cebulke i wrzucic do gotującej się \"zupki\"
pokroić w kostkę szyneczkę i również wrzucić.
i wtedy właściwie można już wyłączyć.

doprawiamy do smaku dowolnymi przyprawami[dzięki czemu za każdym razem może smakować inaczej]

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerzy3

    szybko,tanio i smacznie-robiłem już kiedyś i mogę polecić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerzy3

    szybko,tanio i smacznie-robiłem już kiedyś i mogę polecić
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    GGABI

    na szybko i pewnie smakowało w miarę :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    pyszna musi byc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    to dla studenta? :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    muszę wypróbować,czasami potrzebny szybki przepis na zupkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    marta1221

    świetny przepis, coś na szybko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !