Sposób przygotowania

Makaron gotujemy al dente w lekko osolonej wodzie. Przelewamy na sitko. Szynkę kroimy w małe kawałeczki, doprawiamy solą i pieprzem i odrobiną przyprawy do dań meksykańskich. Smażymy na rozgrzanej patelni. Gdy mięso będzie usmażone wlewamy bulion i dodajemy pokrojony w kostkę ananas. Chwilkę podsmażamy. Dodajemy makaron i mieszamy. Nakładamy na talerze. Można posypać pietruszką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Szybkie i chyba smaczne. Warto wypróbować.
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię dania makaronowe i to też z pewnością jest smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre jedzenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !