Sposób przygotowania

Chrzan surowy zetrzeć na tarce,
dodać sok z cytryny lub kwasek cytrynowy.
Dodać sól, cukier, śmietankę i dokładnie wszystko wymieszać ,
odstawić do lodówki.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    prawdziwy domowy chrzanik
  • 3
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    Co robisz żeby przy tarciu \"nie płakać\" ?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Domowy chrzan jest najlepsza
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    wypróbowany sposób, polecam
  • 0
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    smaczny
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    u mnie w domu też zawsze ręcznie jest robiony
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !