Sposób przygotowania

Do garnuszka wlewamy miód , masło i stapiamy mieszaninę aż powstanie sos cały czas mieszać . Następnie przesiać mąkę , dodać kakao, posiekane migdały, żurawinę i pieprz. dobrze te składniki wymieszać . Jajko ubić i dodać do suchych składników i miód tą mieszaninę , dopiero teraz zagniatamy ciasto , które musimy schłodzić w lodówce na 2 godziny.Rozgrzewamy piekarnik do 180 st. I z ciasta foremką wykrawamy kształty pieczemy 10 minut . Stopioną czekoladą polewamy gotowe i chłodne ciasteczka .

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    takich jeszcze nie jadłam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    tez takich nie jadlam, ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !