Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Galaretkę rozpuścić w wodzie wg przepisu na opakowaniu.

Białka oddzielić od żółtek. Białka ubić na sztywno, pod koniec dodając żółtka oraz cukier. Mąki przesiać z proszkiem do pieczenia i rozpuszczoną letnią margarynę, delikatnie wymieszać. Piec ok 20 min. w temp 180\'C. Gotową zawinąć w mokrą ściereczkę i odstawić.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    pyszna
  • 4
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    śliczna i na pewno smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    pychotka!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    chyba trochę składników pozjadało przy wstawianiu przepisu, albo u mnie tylko 3 się wyświetlają :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    pyszna jest taka roladka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobra
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszne ciacho
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam roladki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    msmors

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Bardzo lubię wszelkie domowe roladki:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubimy takie słodkie roladki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !