Sposób przygotowania

Karkówkę mielimy jednokrotnie w maszynce do mielenia mięsa. Cebulę kroimy w kosteczkę trochę większą od małej (powiedzmy średnia kosteczka). Dodaję pieprz czarny, sos sojowy oraz sól do smaku i wyrabiam wszystko na jednolitą masę. Następnie formuję małe kotleciki, które następnie grilluje na patelni grillowej. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Ja też najczęściej kupuję karkówkę i sama mielę.... A kotlety - idealne i nic dodać, nic ująć:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    lubię mielone, burgery i wszystko co sie pod tymi nazwami kryje
  • 2
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Marlena/Kinia

    jak dla mnie bomba!
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pycha :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    marcia7

    dobry do bułki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !