Sposób przygotowania

Naleśniki 1 Miksujemy składniki na ciasto próbujemy, czy jest dobrze przyprawione, jeżeli nie, dosypujemy soli doprawiamy papryką. Na patelnię wlewamy kilka kropel oleju, rozprowadzamy ciasto i smażymy z obydwu stron. Farsz 2 Kiszoną kapustę dobrze wypłukać i gotować do miękkości, dodając przyprawy liść laurowy, ziele angielskie i pieprz . dodać pieczarki pokrojone rosołek i dusić pół godziny aż do miejskości. 3 Odcedzamy farsz a następnie rozprowadzamy po na leśnikach zawijamy je w ruloniki Panierka 4 Naleśniki maczamy w jajku i bułce tartej wymieszanej z 1 łyżeczka przyprawy do kurczaka i smażymy na patelni z obu stron na rumiany kolor smacznego

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    barszcz czerwony i obiad gotowy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !