Sposób przygotowania

Jajka gotujemy na twardo- schładzamy i obieramy ze skorupek- odstawiamy na bok.
Do garnka wlewamy około 3 szklanki wody i wrzucamy do niej kostkę rosołową oraz posiekany koperek- gotujemy chwilkę.
Z masła i mąki robimy zasmażkę- zagęszczamy sos- dodajemy także śmietankę wymieszaną z musztardą- jeszcze troszkę gotujemy.
Przyprawiamy do smaku.
Jajka wkładamy do sosu i podgrzewamy.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Super propozycja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Niezłe!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    świetne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha,chyba sie skusze
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    bardzo lubię ta potrawę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    wspaniałe!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jajeczek z takim sosikiem nie jadłam ale bardzo smacznie wyglądają :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    lubię takie jedzonko :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !