Sposób przygotowania

Obrane cebule drobno posiekać i usmażyć na złoty kolor na oliwie. W 6 szkl. wody rozpuścić kostki rosołowe, dodać cebulkę i gotować ok.10 min. Ser zetrzeć na tarce i wsypać do zupy razem z przyprawami. Bułki pokroić w kostkę i na tłuszczu zarumienić je. I dać do ugotowanej zupy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eewelina

    to moja ulubiona zupa...
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    brzmi smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super propozycja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    zjadłabym taką zupkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała ta zupka
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekaw pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !