Sposób przygotowania

Jajka umyć, wbić do naczynia. Umyte pomidory pokroić na dość grube plastry, obsmażyć po obu stronach na patelni z rozgrzanym masłem, posolić. Na pomidory wlać osoloną masę jajeczną i smażyć ostrożnie mieszając. Podawać jajecznicę posypaną parmezanem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    patelka

    yyyyyyyyymmmmmmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubie taką,czasami robię:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pyszne śniadanie taka jajecznica
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    znakomita ta jajeczniczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !