Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Nadziewane kajzerki

5.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kajzerki
4-5 szt
pieprz
do smaku
Sklep Prymat
pieczarki
8-11 szt
cebula
2-4 szt
Kucharek przyprawa do potraw
do smaku
Sklep Prymat
bułka tarta pikantna
do smaku
masło
do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Nadziewane kajzerki

Pieczarki oczyszczamy i kroimy w kostkę. Cebulę kroimy w kostkę i dusimy z pieczarkami na patelni. Pod koniec doprawiamy kucharkiem, pieprzem i posiekaną natką pietruszki. Wydrążamy miąższ bułek, część z niego dodajemy do pieczarek. Dokładnie mieszamy. Nadziewamy kajzerki farszem, posypujemy bułką tartą i wiórkami masła. Zapiekamy ok.15min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agata1722
agata1722 14.08.2011 22:06
takie też dobre
Małgorzata113 12.08.2011 20:26
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak