Sposób przygotowania

Na patelni rozgrzewamy masło . Pstrąga solimy solą ziołową . Pieczarki obieramu kroimy w plasterki . wszystko smażymy na maśle .Pieczarki solimy . Na talerzu układamy pstrąga na nim ukłądamy podsmażone pieczarki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy natka pietruszki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    idealne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być pyszne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajowe
  • 0
    10371650_872353579458561_3057513019799197911_n
    Opublikowano

    EmciaPichci

    pięknie podany!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !