Sposób przygotowania

Kapelusze grzybów oddzielić od trzonków. Sparzyć we wrzącej wodzie z dodatkiem soli, odsączyć. Cebulę pokroić w ćwiartki, kiełbasę pokroić w grube plastry. Na patyczki nabijać grzyby, cebulkę, kiełbasę i tak na przemian. Pokropić olejem, oprószyć solą i pieprzem, posypać bazylią. Piec na grillu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    ciekawe danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    mniam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra,pycha !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    zapowiada się pysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    KLEO

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pomysłowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !