Sposób przygotowania

biszkopt jasny przekarajamy na pół
owoce miksujemy , dodajemy nie ubitą śmietankę 36 % tą gęstą , nie płynną , cukier i żelatynę rozpuszczoną i ostudzoną w mleku ;) masę dzielimy na pół i smarujemy casto , na wierzch owoce i galaretka , schłodzić w lodówce ;0

Komentarze

  • 16
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    ciasto jest lekkie i chłodne idealane na lato
  • 13
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    owoce można zamienic na borówki czy maliny :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota44

    fajne ciasto,chyba sama je spróbuję zrobić
  • 5
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    warto, jest pyszne
  • 4
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    warto, jest pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    teraz wiosennie tez pysznie smakuje na pewno

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !