Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Dip jogurtowy z kiszonymi ogórkami

0.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jogurt naturalny
6 łyżek
majonez
1 łyżka
sól
do smaku
Sklep Prymat
ogórki
20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowy z kiszonymi ogórkami

Ogórki kiszone odsączyć z wody i zetrzeć ze skórką na tarce o dużych oczkach. Odcisnąć je z soku i przełożyć do miski. Następnie zmieszać ze sobą do jednolitej konsystencji jogurt i majonez i wylać na starte ogórki. Przyprawić do smaku pieprzem i solą. Idealnie sprawdza się na grillu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak