Sposób przygotowania

Maliny rozdzielić do 10 słoiczków 1/2 litrowych. z DWÓCH LITRÓW WODY I CUKRU ZROBIĆ ZALEWĘ I GORĄCĄ ZALAĆ MALINY. SŁOICZKI ZAKRĘCIĆ I PASTERYZOWAĆ 30 MINUT.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszniutki
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Uwielbiam maliny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobry
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    uwielbiam maliny
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    lubię kompoty,z malin szczególnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    pyszny i aromatyczny kompot

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !