Sposób przygotowania

Mirabelki wymyć i ułożyć w słoikach. Z 3 litrów wody i cukru zrobić zalewę i zalać śliwki. Słoiki zamknąć i pasteryzować 30 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Ja wyjmuję pestki
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to mój ulubiony
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to mój ulubiony
  • 4
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    bardzo lubię jego smak i aromat,na który czekam cały rok

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !