Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Pieczarki pasteryzowane

5.0
(10)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczarki
1,5 kg
woda
2 litry
ocet
1 szklanka
cukier
10 dag
sól
6 dag
Sklep Prymat
ziele angielskie
5 ziarenek
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
5 sztuk
Sklep Prymat
Gorczyca biała cała Prymat
1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarki pasteryzowane

Pieczarki podgotować. Włożyć do słoików. Zalać zimną zalewą. Pasteryzować 10 minut.
ZALEWA: Do wody włożyć wszystkie pozostałe składniki, zagotować. Ostudzić. Stosować jako dodatek do obiadu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 31.08.2012 19:54
wolę kupić heheh bo mi jakoś nigdy nie wychodzą.
pioge7 03.12.2011 10:15
muszę zrobić w przyszłym roku :D
misia53 08.11.2011 18:12
skoro grzybki , to biorę....
barbara11561 08.11.2011 17:00
pyszne
barbara11561 08.11.2011 17:00
pyszne
tomek18 06.10.2011 09:40
super
Izabela/bella81 23.08.2011 10:12
przyrządzę
Kate131 21.08.2011 10:31
dobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak