Przepis i sposób przygotowania na: Miodowiec
Ugotowac budyń. Masło utrzeć na puch. Cały czas miksując dodawać po 1 łyżce budyniu. Pierwsze ciasto posmarować masą, drugie powidłami, trzecie znów masą. Przykryć ostatnim ciastem posypac cukrem pudrem.
jajko |
2
|
margaryna |
250 g
|
miód |
5 łyżeczek
|
cukier |
0,5 szklanki
|
mąka tortowa |
5 szklanek
|
sod |
2 łyzeczki
|
masło |
200 g
|
budyń waniliowy |
1
|
mleko |
0,5 l
|
cukier puder |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: