Sposób przygotowania

Bakłażany umyć, przekroić na pół i wydrążyć środek. Wydrążony miąższ posolić i odstawić na 15 min. Kuskus przygotować w/g przepisu na opakowaniu. Olej rozgrzać i zeszklić na nim pokrojoną w kostkę cebulę, dodać paprykę pokrojoną w kostkę oraz miąższ bakłażana. Smażyć ok 2 min. dodać kuskus i przyprawić. Przygotowanym farszem napełniać bakłażany.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne !
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię nadziewane warzywa
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    smaczne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !