Sposób przygotowania

Ziemniaki obrać, ugotować i ostudzić. Pokroić na plasterki. Szparagi obrać, związać w pęczki po 6-7 sztuk nitką, włożyć do wrzątku i gotować ok 15 minut. Odciąć główki szparagów. Sałatę porwać na kawałki, wymieszać z ziemniakami i szparagami. Przygotować sos z majonezu, śmietany, soli i pieprzu. Polać sosem sałatkę przed podaniem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    fajne
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    fajna
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa..
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    proste ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !