Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem na puszystą masę. Dodać olej, likier oraz maślankę i miksować jeszcze kilka minut. Mąkę połączyć z proszkiem do pieczenia i przesiać do masy. Dodać wiórki kokosowe. Kiedy ciasto jest gładkie przełożyć do formy. Na wierzchu rozłożyć jagody. Ciasto wstawić do nahrzanego do 180 stopni piekarnika i piec ok. 1 godzinę. Po wystudzeniu można posyapć cukrem pudrem lub wiórkami kokosowymi.

Komentarze

  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyśmienite:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyśmienite:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyśmienite:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    przepraszam za kilka tych samych komentarzy ale cos się u mnie zacieło
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    <p><span style=\"color: #0000ff; font-size: 10pt;\"><strong><span style=\"font-family: Courier New,Courier,monospaced;\">fajny przepis</span></strong></span></p>

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !