Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ucierane z malinami i agrestem
Ubić pianę z białek z cukrem. Wylac na owoce.
Składniki na posypkę zagnieść i posypac na pianie. Piec ok. 1 godziny.
margaryna |
1 kostka
|
żółtko jajek |
4
|
cukier puder |
25 dkg
|
mąka |
3 szklanki
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
POSYPKA |
|
cukier |
5 dkg
|
mąka |
3 łyżki
|
masło |
100 g
|
reszta: |
|
białko |
4
|
cukier |
4 łyzki
|
maliny świeże |
|
agrest |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: