Sposób przygotowania

Ze składników zagnieść kruche ciasto i odstawić je na godzinę do lodówki. Następnie rozwałkować ciasto i wylepić nim małe foremki do babeczek. Piec w temperaturze 180 przez 20 minut. Babeczki wypełnić dowolnym kremem lub owocami i bitą śmietaną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    pyszne moje ulubione
  • 3
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    niebo w gębie
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    przepyszne
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    lubię babeczki z fajnym kremem
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacja
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Betty16

    mniam ;d
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !