Sposób przygotowania

W garnku roztopić masło. Dodać poszatkowaną czerwoną kapustę, pora pokrojonego na plastry oraz obrane i starte na grubych oczkach tarki jabłko. Zasmażyć. Posypać solą i czarnym mielonym pieprzem. Wymieszać i dodać wodę. Dusić pod przykryciem do czasu, aż kapusta będzie miękka. Na samym końcu dodać cukier i zaprawić octem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    Rewelacyjny dodatek do obiadu:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Znakomity dodatek do obiadu:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Nina7

    Apetyczna
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Lubię taką kapustkę:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę kiedyś spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajny
  • 0
    original
    Opublikowano

    kaja1991

    super do ziemniaczków dodatek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !