Sposób przygotowania

Cukinię obrać, pokroić na plastry ok 1,5cm, natrzeć solą czosnkową i zostawić aż puści sok. Wyciąć gniazda nasienne. Następnie opanierować w jajku i bułce. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    a srodek sie wycina czy jak?
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Fantastyczna propozycja z wykorzystaniem cukinii, którą uwielbiam!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Sezon na cukinie trwa, więc warto spróbować !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    w środku są pestki, więc się wycina:)
  • 1
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    ja grilluje w calosci plasterki , ale te fajnie sie prezentuja:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    ja grilluje w calosci plasterki , ale te fajnie sie prezentuja:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Fajna propozycja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ja smaze z srodkiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    rewelacja
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    super do kawy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    mniam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !