Sposób przygotowania

Robimy sos. Jogurt mieszamy z przyprawą. Sos podajemy razem z mięsem. Każde udko i skrzydełko dzielimy na dwie połówki. Gotujemy do miękkości, ( można na nich ugotować rosół). jednak mięso nie powinno być rozgotowane. Mięso studzimy i osuszamy. Panierkę mieszamy z solą i pieprzem. Każdy kawałek mięsa obtaczamy dokładnie w panierce. Smażymy na chrupko z każdej strony.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czas wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    daria2911

    uwielbiam kurczaka w panierce
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Syte jadło.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !