Sposób przygotowania

Włożyć cebulę i wlać olej do średniego rondla. Dusić przez 2 minuty aż cebula będzie miękka. Dodać mięso. Ogrzewać na poziomie WYSOKI przez 5 minut, aż mięso straci różowy kolor. Zamieszać w połowie czasu gotowania. Ostudzić. Dodać grzyby, mąkę, sól i paprykę. Dobrze wymieszać. Ogrzewać pod przykryciem przez 7 minut ustawiając regulator na poziom WYSOKI. Wymieszać w połowie czasu ogrzewania. Dodać śmietanę, podgrzać na poziomie WYSOKI przez 3 minuty aż potrawa będzie gorąca. W połowie czasu podgrzewania zamieszać. SMACZNEGO!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !