Sposób przygotowania

Mąkę przesiać wraz z proszkiem dodajemy do nich margarynę posiekana nożem i pozostałe składniki najpierw ciasto rozrobić nożem a potem szybciutko ręką ciasto wstawić do lodówki a tym czasie jabłka zetrzeć na tartce dodając do nich cynamon i cukier . 2\\3 ciasta wylepiamy dno i troszkę brzegi na cieście rozkładamy równo jabłka a pozostałe ciasto wyjmujemy z lodówki powinno być już twarde i prosto na jabłka ścieramy tartką o grubych oczkach .Na cieście smarujemy roztrzepanym jajkiem i pieczemy przez 45 minut w 200 st.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kejt2

    Przepyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !