Sposób przygotowania

Fasolkę umyć, odciąć końcówki. Wrzucić do gotującej się wody i posolić. Gotować do momentu, aż fasolka będzie miękka. Wodę odlać a fasolkę pozostawić w garnku.
Masło rozpuszczać na patelni i od razu dodać bułkę. W zależności od tego czy chcemy by bułka była ciemniejsza czy jaśniejsza smażymy dłużej bądź krócej.
Następnie wsypujemy bułkę do garnka z fasolką i ostrożnie wszystko ze sobą mieszamy.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    tradycyjnie i najsmaczniej
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grzechu391

    Pyszne wygląda :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    doskonala:-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Adam12

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !