Sposób przygotowania

Najpierw wstawiamy w nie dużym garnku wodę i marchewki gotujemy do miękkości , dodając jeszcze kawałek pora, selera startego na tartce i pietruszkę - jedną dajmy w całości. Gdy już warzywa będą miękkawe to dajemy ryż z jednej torebki. Gotujemy 20 minut, na koniec solimy i dajemy pieprz.

Komentarze

  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Zapomniałam o świeżej pietruszce.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 4
    original
    Opublikowano

    gottrina

    też chętnie spróbuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kasica2210

    Zupka bardzo dobra dla dzieci, smaczna i zdrowa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia56

    super bardzo lubię taką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !