Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Letni obiad odsłona II

5.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki młode
1 kg
koperek
1 łyżka
jajko
5 sztuk
szczypiorek usiekany
2 łyżki
mizeria
500 ml
maślanka
1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Letni obiad odsłona II

Ziemniaki ugotować, odcedzić, posypać koperkiem. Jajka smażymy na sadzone, posypujemy szczypiorem, jako surówkę- mizeria. Do popicia maślanka- mój ulubiony obiad na upalne letnie dni. Smacznego!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak