Sposób przygotowania

1. Okrągłą formę o średnicy 30 cm (np do tarty) wysmaruj olejem, wysyp tartą bułką i wyłóż ciastem. Nagrzej piekarnik do temp 200 stopni, podpiecz ciasto na złoty kolor (ok 10 min)..
3. Pokrój ziemniaki w talarki a bekon w paski i wyłóż na ciasto. Posyp groszkiem. Śmietanę roztrzep widelcem z jajkiem, przyprawami i żółtym serem, wylej na ciasto. Zapiekaj do zrumienienia (ok 15 min).

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    nigdy nie probowałam z ziemniakami ;) ale to może być ciekawe zestawienie
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo sycąca ,ale pyszna !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !